KAPCSOLAT ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE AKCIÓINK FŐOLDAL

Csokoládé és narancs mousse

Hozzávalók:

  • 400 ml kókusz krém
  • 250 g. apróra vágott csokoládé
  • 120 g. tahini szezám paszta kakaóval
  • 180 ml méz
  • 1 teáskanál narancs kivonat

Elkészítése:

  • Egy kis fazékba tegyükl a kókusz krémet a csokoládéval melegedni, de nem forraljuk fel. Keverjük rendszeresen, időközönként, amíg a csokoládé megolvad. Vegyük le a tűzről.
  • Tegyük a tahinit egy nagy tálba , adjuk hozzá a mézet , és keverjük össze .
  • Adjuk hozzá az olvasztott csokoládét és keverjük erőteljesen habverővel.
  • Végül adjuk hozzá a narancs kivonatot. Öntsük a keveréket a Silikomart formába és tegyük a hűtőbe 4-5 órára (ideális esetben egy egész éjszakát), amíg megdermed.

Csokoládé és narancs mousse.jpg

FŐOLDAL AKCIÓINK ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE KAPCSOLAT

WWW.FOOD-PACK.COM - 2017 - MINDEN JOG FENNTARTVA!
FEJLESZTI: TUT.HU - WEBFEJLESZTÉS, KÉPZÉS, REKLÁM

1103 Budapest, Cserkesz u. 85. CUKRÁSZATI ESZKÖZÖK: +36 1 431-94-24, +36 70 977-0069, +36 70 347-3038
CSOMAGOLÓGÉPEK: +36 1 261-0557, +36 70 977-0060, +36 70 977-0058