KAPCSOLAT ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE AKCIÓINK FŐOLDAL

Ciocolato Recept Silikomart

Hozzávalók:

  • 1l tejszín (teljes zsírtartalmú)
  • 20 g. zselatin (alternatívaként 12 zselatin lap)
  • 400 g. csokoládé bevonó ( 65 % kakaó)
  • 200 g. cukor
  • 10 közepes eper

Elkészítése:

  1. Áztassuk a zselatint hideg vízben
  2. Egy közepes serpenyőben közepes lángon olvasszuk a csokoládét, a cukrot és a tejszínt
  3. Oldjuk fel a zselatin a keverékben, folyamatos keverés közben
  4. Öntsük a keveréket a Silikomart bármely öntőformájába
  5. Késsel megtörjük a légbuborékokat
  6. Tegyük a hűtőbe egy egész éjszakára
  7. Mossuk megy a a szamócát és vágjuk le a szárát
  8. Kivesszük a készterméket az öntőformából és díszítjük eperrel
  9. Hűtőszekrényben tároljuk

Ciocolato Silikomart.jpg

FŐOLDAL AKCIÓINK ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE KAPCSOLAT

WWW.FOOD-PACK.COM - 2017 - MINDEN JOG FENNTARTVA!
FEJLESZTI: TUT.HU - WEBFEJLESZTÉS, KÉPZÉS, REKLÁM

1103 Budapest, Cserkesz u. 85. CUKRÁSZATI ESZKÖZÖK: +36 1 431-94-24, +36 70 977-0069, +36 70 347-3038
CSOMAGOLÓGÉPEK: +36 1 261-0557, +36 70 977-0060, +36 70 977-0058