KAPCSOLAT ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE AKCIÓINK FŐOLDAL

Banán és csokoládé fatörzs

Hozzávalók

  • 120 g. vaj , szobahőmérsékletű
  • 110 g. barna cukor
  • 50 g. cukor
  • 2 nagy tojás, szobahőmérsékletű
  • ½ teáskanál fahéj
  • 1 vanillin cukor
  • 230 g. érett banán , pépesítve
  • 260 g. liszt
  • 3 teáskanál sütőpor
  • 200 g. csokoládé forgács/ darabka

Elkészítés:

  • Melegítsük elő a sütőt 160 fokra.
  • A lisztet és a sütőport tegyük egy tálba, és keverjük össze habverővel.
  • A keverő nagy sebességén keverjük össze a vajat a cukorral
  • Adjuk hozzá a tojásokat egyenként
  • Csökkentsük a sebességet és fokozatosan hozzáadjuk a banánt, fahéjat, vanillin cukrot és a lisztet. keverjük, míg puha krémes lesz.
  • Adjuk hozzá a csokoládé forgácsot / darabkákat és keverjük bele óvatosan gumi spatulával.
  • Öntsük a keveréket a Silikomart formába és a felület szintezzük kanállal.
  • Süsük a sütő alsó részében 1 órát, vagy amíg a fogpiszkáló kijön tisztán

Banán és csokoládé fatörzs.jpg

FŐOLDAL AKCIÓINK ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE KAPCSOLAT

WWW.FOOD-PACK.COM - 2017 - MINDEN JOG FENNTARTVA!
FEJLESZTI: TUT.HU - WEBFEJLESZTÉS, KÉPZÉS, REKLÁM

1103 Budapest, Cserkesz u. 85. CUKRÁSZATI ESZKÖZÖK: +36 1 431-94-24, +36 70 977-0069, +36 70 347-3038
CSOMAGOLÓGÉPEK: +36 1 261-0557, +36 70 977-0060, +36 70 977-0058