Honlapunk cookie-kat használ. Cookie tájékoztatónkat itt érheti el.

Tisztelt Partnereink!
Ünnepi nyitvatartás
2017. December 19. utolsó nyitvatartási nap 7 - 15-ig
2018. Január 08. első nyitvatartási nap 7 - 15-ig
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN
FOOD-PACK KFT.

KAPCSOLAT ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE AKCIÓINK FŐOLDAL

Kávé parfé

ÖSSZETEVŐK

  • 30 g (1/3 csésze ) eszpresszó kávé
  • 20 g (1/3 csésze ) instant kávé
  • 64 g (1/4 csésze ) tejszínes puding
  • 146 g (1/2 csésze ) habcsók
  • 240 g ( 2 csésze) friss tejszín

A díszítéshez:

  • Sötét vagy mogyorós csokoládé

Elkészítés:

  • Oldjuk fel a instant kávét a tűzforró eszpresszó kávéban , adjuk hozzá a puding krémet és az habcsókot , végül bele a tejszínhabot.Öntsük a keveréket Silikomart öntőformákba, helyezze be a pálcikát.
  • Helyezzük a fagyasztóba 8 órán át.
  • Vegye ki az öntőformából és díszítjük étcsokoládé vagy mogyorós csokoládémázzal.

 

Habcsók
Hozzávalók:

  • 400 g (2 csésze) porcukor
  • 100 g (1/2 csésze) víz
  • 250 g (1 csésze ) tojásfehérje
  • 100 g (1/2 csésze) porcukor

Elkészítés:

  • Főzzük a 400 g (2 csésze) cukrot a vízben 121 ° C (250 ° F) ig.
  • Közben habverővel fokozatosan kikeverjük a tojásfehérjét 100 g (1/2 csésze) porcukorral, majd folyamatos keverés mellett egyenletesen hozzáadjuk a főtt cukrot.
  • Mixerben egyenletesen kihűlésig keverjük.

Kávé parfé.jpg

FŐOLDAL AKCIÓINK ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE KAPCSOLAT

WWW.FOOD-PACK.HU - 2017 - MINDEN JOG FENNTARTVA!
FEJLESZTI: TUT.HU - WEBFEJLESZTÉS, KÉPZÉS, REKLÁM

1103 Budapest, Cserkesz u. 85. CUKRÁSZATI ESZKÖZÖK: +36 1 431-94-24, +36 70 977-0069, +36 70 347-3038
CSOMAGOLÓGÉPEK: +36 1 261-0557, +36 70 977-0060, +36 70 977-0058